Comment

kevään workshopit on julkaistu

Uusi vuosi tuo uudet tavoitteet! Voimme ylpeänä sanoa, että Movementin toiminnassa on ollut mukana yhteensä 150 nuorta edellisen vuoden aikana. Vuonna 2018 tavoitteenamme on tarjota 200 nuorelle mielekästä tekemistä!
Vinkkaa tutuille, että meidän kevään workshop -päivät on julkaistu! Meillä on huikein ryhmähenki ja mukaan mahtuu aina uusia tyyppejä!

HELSINKI: 18.1., 8.2., 1.3., 22.3., 12.4., 3.5. ja 24.5.

TAMPERE: 8.2., 1.3., 15.3., 5.4., 19.4. ja 3.5.

Ilmoittautua voi kyseisen linkin kautta tai vaan saapumalla paikalle!
http://themovement.fi/tulemukaan/

Comment

Comment

THE MOVEMENT LAAJENTUU!

Helsingissä suuren suosion saavuttaneet The Movement -työpajat tulevat kevään 2017 aikana myös Tampereelle.

Työpajoissa voit opetella soittamaan levyjä, tubettamista sekä esiintymistä. DJ-työpajassa voit opetella kaikkea DJ-työhön liittyvää kuten biittimiksaamista, biisivalintojen tekoa sekä oman mixtapen tekoa. Tubettamispajassa tutustutaan tubettamiseen. Tehdään oma Youtube-tili, miten sinne valitaan sisältöjä tai miten esiinnyt luontevasti kameran edessä.

Työpajat järjestetään kolmen viikon välein Monitoimitalo 13:ssa klo 17-20. Myöhemmin julkaistavat ohjaajat tulevat olemaan omien alojensa ehdottomat ammattilaiset.

Osallistuminen on maksutonta ja suositusikäraja 15-20v. Työpajat alkavat maaliskuun lopussa. lmoittautuneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti kevään 2017 työpajojen päivämäärät.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: www.themovement.fi/tampere.

 

Comment