Laura Haimilan mentoroima radioryhmä Gloriassa lokakuussa 2015.

Laura Haimilan mentoroima radioryhmä Gloriassa lokakuussa 2015.

The Movementin haku on käynnissä. Haemme yli 13-vuotiaita mediasta ja kulttuurista kiinnostuneita nuoria verkostoomme. Hae mukaan ilmoittautumalla täältä.

Toiminnan taustalla on helmikuussa 2015 perustettu The Movement ry, jonka tavoitteena on edistää nuorten työllistymistä sekä tarjota mielenkiintoista vapaa-ajan toimintaa viihteen ja kulttuurin alalla. Verkosto pyrkii avaamaan alan ovia uusille ja innokkaille tulokkaille sekä tarjoamaan heille mahdollisuuden näyttää taitonsa muun muassa festivaalituotannoissa, musiikin parissa, sekä erilaisissa media-alan projekteissa.

The Movementissa on mukana Suomen musiikkialan kärkinimiä, näyttelijöitä, juontajia, tapahtumatuottajia ja muita luovien alojen ammattilaisia. 

Nuorisoverkoston yhteistyökumppaneina toimivat eri kulttuuri-ja nuorisoalojen toimijat kuten Nuorisoasiainkeskus,KulttuurikeskusVäestöliittoWeekend Festival sekä Flow Festival. Suhteet auttavat yhteistyömahdollisuuksien ja erittäin mielenkiintoisten projektien toteuttamisessa.

Movementin tavoitteena on kehittyä vaikutusvaltaiseksi ja tehokkaaksi nuorisoverkostoksi, joka toimii nuorten äänitorvena koko Suomessa.

Comment