TOIMINNANJOHTAJA

 
Tommi.jpg

TOMMI SUOKNUUTI

Tommi Suoknuuti on pitkän linjan kulttuurisen nuorisotyön ammattilainen. Jo yli kymmenen vuotta alalla toimineena hän oli perustamassa muun muassa Bass Camp -nuorisoprojektia ja toimi sen koulutuspäällikkönä vuosina 2010-2015.

Hän on toiminut myös Nuorisoasiainkeskuksessa tuottajana ennen kuin palasi järjestöpuolelle The Movementin toiminnanjohtajaksi vuonna 2016.

Nuorisotyön lisäksi hän toimii musiikkituottajana sekä on tehnyt omaa radio-ohjelmaa Bassolle ja Spin FM-kanaville.

OTA YHTEYTTÄ


MENTORIT

 
krista-sivut.jpg

Krista Huovinen

Krista on pitkän linjan tapahtumatuottaja, jonka rosterista löytyy lukuisia isoja tuotantoja. Tämän nuoren tehopakkauksen tuottajaura alkoi vapaaehtoistyöntekijänä 14-vuotiaana ulkoilmatapahtuman järjestelyissä. Seuraavana vuonna vuorossa olikin jo oma lumilautailutapahtuma. Kristan kiinnostus tapahtumatuotantoa kohtaan johti siihen, että hän on työskennellyt unelma-ammatissaan tätä nykyä jo neljä vuotta, toinen toistaan upeammissa työympäristöissä.

Krista on ollut mukana Flow Festivalin tuotannossa ja tällä hetkellä hän toimii Tubeconin toiminnanjohtajana.

Promokuva.png

Laura Haimila

Laura Haimila on median moniottelija. Juontaja, toimittaja ja nykyään myös tubettaja. Halmila työskenteli Radio NRJ:llä vuosien 2010-2015 välillä tuottajana, uutistoimittajana sekä juontajana. Hän juonsi NRJ:llä Iltapäivää sekä Aamua. 

Pitkän radiouran jatkeeksi Haimila aloitti tubettamisen vuonna 2015. Epäsäännöllisen aktiivisesti toimiva Youtube-kanava kulkee nimellä Haimila.

andras_nada.jpg

András Nádasi (DJ Nada)

Nada on pyörittänyt levyjä ympäri Helsinkiä klubeilla, baareissa, festivaaleilla ja erilaisissa tapahtumissa. Tunnetuimpia jatkuvia iltoja lienevät muun muassa hip-hop klubi "Yo! Kuudes Linja Raps", sekä parissakin eri paikassa toiminut funk ja discomusiikkiin keskittyvä "High Hopes".

András on vetänyt DJ-kursseja aiemmin Kontulan nuorisokeskus Luupissa. Tänä vuonna hän perehdyttää teidät Movementin merkeissä mm. miksaamiseen, scratchaamiseen, sekä levysoittimien perustekniikkaan. Samalla tutustutaan DJ-kulttuuriin ja sen historiaan, sekä sivutaan tapahtumien järjestämisen käytäntöjä.

MARKKU MÄKELÄ (MARKED MAN)

Markku Mäkelä on tuottanut, säveltänyt ja miksannut musiikkia viimeiset 15 vuotta laajalle genrevalikoimalle. Vaikka hänen ominta genreään on moderni hip hop/rnb, hän on työskennellyt myös laajasti popin, indien, rockin ja elektronisen musiikin parissa. Mäkelä on työskennellyt muun muassa Ronyalle, Noah Kinille, Tommishockille, Biniyamille, miksannut niin Elias Gouldia, kuin Karri Koiraa ja Ruudolfiakin, ja viimeisten vuosien aikana tehnyt myös kymmenittäin kaupallisia tuotantotöitä lukuisille isoille brändeille.

 

 

THE MOVEMENT RY HALLITUS

Krista Huovinen
varapuheenjohtaja

Ville Sinisalo
hallituksen jäsen

Jussi Hautala
puheenjohtaja

Laura Haimila
hallituksen jäsen